NEN3140

Elektrische Veiligheid in de Praktijk

Elektrische Veiligheid in de Praktijk.

Uw leidraad voor elektrische veiligheid, waar betrouwbaarheid en naleving samenkomen voor een veiligere werkomgeving.
DSC07585 1 scaled e1712085373947 - AET Energy

Wat is een NEN3140 inspectie?

Onze NEN3140 inspectie omvat een grondige analyse van elektrische installaties, waarbij we de geldende veiligheidsvoorschriften op het moment van installatie nauwkeurig controleren. Eventuele gebreken worden gedocumenteerd, en na herstel volgt een her-inspectie. De frequentie van deze inspecties varieert, maar gemiddeld eens in de vijf jaar. We bieden ondersteuning bij het vaststellen van de juiste inspectie-interval door middel van een risico-inventarisatie conform de NEN3140 norm. Onze dienstverlening omvat het vooraf inventariseren van elektrische installaties, het opstellen van inspectieovereenkomsten en het uitvoeren van inspecties, waarbij we streven naar minimale hinder voor uw bedrijfsvoering.

Waarom een NEN3140 inspectie?

Het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van uw werknemers is van cruciaal belang. Een NEN3140 inspectie biedt een gestructureerde aanpak om elektrische installaties te controleren op naleving van veiligheidsnormen. Door periodieke inspecties kunnen potentiële risico’s worden geïdentificeerd en verholpen, waardoor het risico op elektrische ongevallen en storingen aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien kan het bijdragen aan het voorkomen van bedrijfsonderbrekingen en het behouden van de bedrijfscontinuïteit.

teamwork - AET Energy

Hoe gaat een
SCIOS Scope 8 Inspectie?

Ontdek onze zorgvuldige aanpak voor SCIOS Scope 8 inspecties, waarbij transparantie en deskundigheid samenkomen om te zorgen voor veilige elektrische installaties.

01

Voor de inspectie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

02

Tijdens de inspectie

Onze inspecteurs stellen een gedetailleerd inspectieplan op voorafgaand aan de SCIOS Scope 8 inspectie. Tijdens de inspectie worden afwijkingen vastgelegd in een rapport dat voor vertrek wordt besproken, met minimale verstoring voor uw bedrijfsvoering.

03

Na de inspectie

Gevonden gebreken worden hersteld en indien nodig volgt een her-inspectie. Na volledig herstel wordt een herstelverklaring afgegeven, die aan uw verzekering kan worden overlegd.

Waarom AET Energy Efficiency BV?

AET Energy Efficiency BV biedt SCIOS Scope 8 inspecties aan om u te ontzorgen en te helpen voldoen aan de Arbowet. Samen streven we naar een veilige werkomgeving en verbeterde bedrijfscontinuïteit dankzij een goed onderhouden installatie.
SCIOS SCOPE 12 FOTO 3 - AET Energy