SCIOS Scope 10

Minimaliseer brandrisico’s in uw installatie

Minimaliseer brandrisico’s in uw installatie.

Ontdek en minimaliseer brandrisico’s in uw elektrische installatie met onze grondige SCIOS Scope 10 inspecties.
foto krachtstroomstekker upscayl 4x realesrgan x4plus 1 e1711101208541 - AET Energy

Wat is een SCIOS Scope 10 inspectie?

Een SCIOS Scope 10 inspectie richt zich specifiek op het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s. Dit omvat een grondige evaluatie van bestaande elektrische installaties, apparaten en uitrusting van machines volgens de richtlijnen van de NTA 8220:2017. Door deze inspectie kunnen potentiële brandgevaren worden geïdentificeerd en kunnen passende maatregelen worden genomen om de veiligheid te waarborgen. Deze inspectie is essentieel om te voldoen aan verzekeringsvoorschriften en om de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen.

Waarom een SCIOS Scope 10 inspectie?

Een SCIOS Scope 10 inspectie richt zich specifiek op het beoordelen van elektrisch materieel op brandrisico’s. Dit omvat een grondige evaluatie van bestaande elektrische installaties, apparaten en uitrusting van machines volgens de richtlijnen van de NTA 8220:2017. Deze inspectie is essentieel om potentiële brandgevaren te identificeren en te voorkomen, en om te voldoen aan verzekeringsvoorschriften, terwijl de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten wordt gewaarborgd.

3 scaled e1712088208775 - AET Energy

Hoe gaat een
SCIOS Scope 10 Inspectie?

Ontdek onze grondige inspectieaanpak voor SCIOS Scope 10, waarbij we uw elektrisch materieel beoordelen op brandrisico’s. Van het opstellen van een inspectieplan tot het rapporteren van bevindingen, we streven naar maximale transparantie en minimaliseren hinder voor uw bedrijfsvoering.

01

Voor de inspectie

Vóór de inspectie vult u online het offerteformulier in. Onze medewerker zal vervolgens met u de omvang van de inspectie bespreken en u ontvangt van ons een offerte op basis van de gegevens van uw installatie. Na uw akkoord wordt de inspectie in overleg met u gepland.

02

Tijdens de inspectie

Onze inspecteurs stellen een gedetailleerd inspectieplan op voorafgaand aan de SCIOS Scope 10 inspectie. Tijdens de inspectie worden afwijkingen vastgelegd in een rapport dat voor vertrek wordt besproken, met minimale verstoring voor uw bedrijfsvoering.

03

Na de inspectie

Gevonden gebreken dienen te worden hersteld, waarbij eventueel een her-inspectie kan volgen. Afgezien van ernstige gebreken die onmiddellijke aandacht vereisen, heeft u drie maanden na de inspectieperiode de tijd om deze gebreken te laten herstellen. Na volledig herstel kan een Certificaat van Geen Bezwaar worden afgegeven, dat van belang kan zijn voor uw verzekeringsdoeleinden.

Waarom AET Energy Efficiency BV?

AET Energy Efficiency BV voert SCIOS Scope 10 inspecties uit om brandrisico’s in uw elektrische installatie te identificeren. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving en een vlotte afhandeling van uw brandverzekering, terwijl de continuïteit van uw bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.

SCIOS SCOPE 12 FOTO 3 - AET Energy